четврток, 17 април 2014  ::  Бр. 15553
Маркетинг Контакт Импресум Претплата Пријатели Архива
Излегува секој ден освен недела. Првиот број излезе на 11.11.1963 год.
Изјава на денот
Македонија под снег. Април не платил пролетарина
НАСЛОВНА Вести Економија Скопска Балкан и Свет Култура Спорт Забавна Од почеток Видео


ПРЕКУ ОХРИДСКА БАНКА


ОБСГНЕТ - ново електронско банкарство


Охридска банка, Социете Генерале Гроуп, воведе електронско банкарство за физички лица И го усоврши постојното решение за правни лица. Отсега корисниците на Банката имаат можност без посета на експозитура на Банката, преку ОПСЕГНЕТ, бргу да реализираат значаен дел на безготовински трансакции во реално време.

Новиот производ овозможува преглед на состојбата и прометот на сите сметки и картички, купопродажба на девизи и преглед на курсна листа, интерни трансфери, плаќање на режиски трошоци кон однапред определени приматели, плаќање на платни налози и нотификација за статус на плаќања. За правните лица ОПСЕГНЕТ овозможува извршување на платниот промет во земјата и во странство. Со ОБСГНЕТ клиентите имаат неограничен пристап до сметките 24 часа во денот, 7 дена во неделата од секаде во светот. За физички лица провизиите се до 60% пониски за плаќања во земјата, а бесплатни за интерни налози.

Сите кои ќе аплицираат до 30 јуни годинава ќе имаат бесплатна регистрација на ОБСГНЕТ.

(В.М.Б.)Статијата е прочитана 2271 пати. #

Зошто мојот коментар не излегува на Web страницатa?

Оставете коментар за објавената вест
Сите полиња се задолжителни!

Од кого:


Коментар: 


*Ве молиме впишете ја шифрата и притиснете испрати
ASP CAPTCHA Generator 

    

 

 

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ
 
 

Снег на Водно
Блесок 10
Марфи
Колку помлади, толку подобро.