четврток, 04 октомври 2012  ::  Бр. 15106
Маркетинг Контакт Импресум Претплата Пријатели Архива
Излегува секој ден освен недела. Првиот број излезе на 11.11.1963 год.
 
НАСЛОВНА Вести Економија Скопска Балкан и Свет Култура Спорт Забавна Од почеток Видео
Економија


СЕ ОТВОРААТ ВРАТИТЕ НА СКОПЈЕ СИТИ МОЛ
Повелете во Зара, Масимо Дути, Бершка, Страдивариус, Керфур...
Центарот синоќа официјално ги отвори вратите за ВИП-гостите меѓу кои и премиерот Никола Груевски, а денеска од 10 часот е отворен за сите посетители
Т-брендот денеска ќе го промовира новиот продажен салон во Сити Мол
НА АЕРОДРОМОТ АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИИ
Изложба на предмети што смеат и не смеат да се внесуваат и изнесуваат од земјата
СЕ БАРА РЕГУЛИРАЊЕ НА СТАТУСОТ НА ПОВРЕМЕНО АНГАЖИРАНИТЕ ЛИЦА
И сезонците со исти права како редовно вработените
За директорот на Агенцијата за вработување, Влатко Поповски, нема точни податоци колкав е бројот на сезонски работници, но најмногу работат во земјоделството, градежништвото и во туризмот
НОВА МАРКА НА ЏИП ВО САЛОНИТЕ НА АУТОМОБИЛЕ СК
Авангарден, страстен, уникатен...Jeep Wrangler во Македонија
ИСТРАЖУВАЊЕ - ИНТЕРБРЕНД
Кока Кола највреден бренд во светот
ЈАНАКИЕСКИ ВО БИТОЛА
Проект за рехабилитација на железничката пруга Битола - Кременица
НА 15 ОКТОМВРИ
Вработените во ОХИС ќе протестираат пред Влада
АВСТРИСКИ КОМПАНИИ
Интерес за екопроекти во Македонија
ДЕНЕСКА
Пратениците ќе гласаат за новиот Закон за земјоделство
 

 

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ

 
 

Снег на Водно
Блесок 10
Марфи
Се што е добро во животот или е незаконско, или неморално, или ги зголемува килограмите.