сабота, 19 април 2014  ::  Бр. 15554
Маркетинг Контакт Импресум Претплата Пријатели Архива
Излегува секој ден освен недела. Првиот број излезе на 11.11.1963 год.
Изјава на денот
Очекувам до 27 април Заев да ни открие: како умре Мерлин Монро; кој го уби Кенеди; каде се крие Елвис Присли...
Ивица Боцески, политички аналитичар
НАСЛОВНА Вести Економија Скопска Балкан и Свет Култура Спорт Забавна Од почеток Видео


МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ


МахТВ за приклучок на пет телевизори


Македонски Телеком со нова понуда за корисниците на МахТВ која овозможува на оние кои имаат приклучок на оптика да користат пет медиа приемници и со секој од нив да поврзат посебен телевизор. Истовремено може да се гледаат различни ТВ-канали на четири од поврзаните телевизори. Месечниот надомест за секој дополнителен медиа приемник е 139 денари со ДДВ. За да ја користат новата бенефиција, корисниците треба да се јават на 122 или да се обратат во најблиската Телеком продавница. МахТВ корисниците, кои се со приклучок на бакарна мрежа, се уште ќе можат да приклучат најмногу два медиа приемници.

Статијата е прочитана 1022 пати. #

Зошто мојот коментар не излегува на Web страницатa?

Оставете коментар за објавената вест
Сите полиња се задолжителни!

Од кого:


Коментар: 


*Ве молиме впишете ја шифрата и притиснете испрати
ASP CAPTCHA Generator 

    

 

 

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ
 
 

Снег на Водно
Блесок 10
Марфи
Се што почнува добро, завршува лошо. Се што почнува лошо, завршува уште полошо.